Terjemahan / Alih Bahasa / Translate

Terjemahan / Alih Bahasa / Translate
Khas untuk pengikut yang tidak fasih Bahasa Melayu

Pengikut

Selasa, 30 Jun 2009

Arus Kebangkitan Islam di Sembrong


1. Parti Islam SeMalaysia (PAS) telah memperolehi sijil pengesahan dari Pendaftar Pertubuhan Malaysia sebagai kawasan yang sah dengan tiga cawangan iaitu Cawangan Ulu Belitong, Cawangan Ulu Dengar dan Taman Sri Lambak (T6) dan Insyaalah menjelang tahun 2010 lagi 10 cawangan akan menyusul.

2. Parlimen Sembrong adalah diantara bahagian gerombolan umno (sebut amno) yang paling kuat dalam dunia tetapi sangat bergantung kepada pengundi melayu felda yang takut dan tidak mendapat maklumat dan gambaran sebenar suasana politik di Malaysia.

3. Menjelang Pilihanraya Umum Ke 13 (PRU 13) sekiranya pengundi di Parlimen Sembrong yang terdiri dari Dun di Kahang dan Paloh tidak bangkit membuat perubahan, maka tidak mustahil perlimen ini akan diwakili oleh pembangkang dari parti umno / barisan nasional kerana pada masa itu, Putrajaya telah pun ditawan oleh Pakatan Rakyat.


4. Kebangkitan rakyat akan merubah lanskap politik di Malaysia di mana semua parti berasaskan kaum dan bangsa akan mengecut manakala parti berbilang bangsa akan mengembang dan mendapat sokongan masyarakat.

5. Fakta ini terbukti dengan kejatuhan parti kaum terbesar etnik cina dan India yang telah tersungkur menerima pukulan maut dari Pakatan Rakyat pada PRU 12 yang lalu.

6. PAS terus berkembang dengan slogan PAS Untuk Semua menjadikan PAS diterima oleh semua kaum dan agama dengan keahlian Kelab Penyokong PAS mencecah 100 ribu sekarang ini.

7. Orang sembrong, apa tunggu lagi. Bangkit membuat perubahan!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
HACKED BY YOUR FUCKING LASER
BANGSAT-BANGSAT MALAYSIA, KALIAN MEMANG
GENERASI YANG BERMASALAH PRESTASI NOL
TAPI KESOMBONGAN LUAR BIASA
ULAH SUPORTER KALIAN YANG MAIN LASER
ADALAH CERMIN DARI SIFAT KALIAN YANG MEMALUKAN
BLOG INI DI HACK OLEH LASER HIJAU KALIAN YANG MENGGANGGU PEMAIN INDONESIA
FUCK YOU UP!!! son of a bitch