Terjemahan / Alih Bahasa / Translate

Terjemahan / Alih Bahasa / Translate
Khas untuk pengikut yang tidak fasih Bahasa Melayu

Pengikut

Jumaat, 30 Julai 2010

Orang kampung panggil PAS bila ketua kampung tak ada

Foto : Gunung Tahan kebanggaan masyarakat di sini

PAS GELEDAH DUN TAHAN

Semua ketua-ketua kampung dan ketua-ketua cawangan UMNO DUN Tahan berangkat ke Mekah pada 24 Julai 2010, Penduduk-penduduk dibeberapa kampung di Ulu Tembeling telah berkerjasama dengan PAS masuk ke sana.

Rombongan PAS terdiri dari Presiden PAS, Tuan Haji Abdul Hadi Awang, Pesuruhjaya PAS Pahang Tuan Ibrahim Tuan Man, Mat Sabu dan Dr. Hamzah telah berkenduri besar dengan orang kampung Ulu Tembeling.

Rombongan itu bermula 26 Julai 2010 dan mereka bermalam dirumah penduduk disana. Lima kampung dilawati mendapat sambutan hangat orang-orang kampung kerana tidak perlu dirisaukan apabila semua boss-boss berada diluar negara. Aktiviti PAS rancak dijalankan dan penduduk berpuas hati .

Ternyata masyarakat sudah berani memprotes pemimpin mereka secara terbuka sekarang. Maklumat tentang rombongan pemimpin-pemimpin akan berangkat keluar negara itu telah diketahui masyarakat disana hampir sebulan lepas, maka senyap-senyap mereka berpakat untuk mengisi kekosongan tersebut dengan menjemput Presiden dan pemimpin kanan PAS mudik keUlu Tembeling ternyata berjaya.

Entahlah, terlalu banyak yang tak kena sekarang.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
HACKED BY YOUR FUCKING LASER
BANGSAT-BANGSAT MALAYSIA, KALIAN MEMANG
GENERASI YANG BERMASALAH PRESTASI NOL
TAPI KESOMBONGAN LUAR BIASA
ULAH SUPORTER KALIAN YANG MAIN LASER
ADALAH CERMIN DARI SIFAT KALIAN YANG MEMALUKAN
BLOG INI DI HACK OLEH LASER HIJAU KALIAN YANG MENGGANGGU PEMAIN INDONESIA
FUCK YOU UP!!! son of a bitch