Terjemahan / Alih Bahasa / Translate

Terjemahan / Alih Bahasa / Translate
Khas untuk pengikut yang tidak fasih Bahasa Melayu

Pengikut

Khamis, 6 Ogos 2009

Mujahid Dan Mujahidah Tidak Ada Tempat Solat Tidak Menjadi Alasan Untuk Meninggalkan Solat
YB Dr Mujahid Yusuf Rawa Solat Berjamaah Bersama Para Demonstran Di Luar Balai POlis Semasa Di Tahan (Foto Bawah : Seorang Muslimat Sedang Solat Dalam Trak Polis

"Assalamualaikum.....kejadian berlaku masa kami lepas sembahyang asar kat surau PGA CHERAS...lepas bagi salam je kat belakang..ramai pegawai atasan polis jadi makmum ...fuhhh berpaku2 pangkat.....

dia org ni la yg soal siasat kitaorg.....ade le sorang SB kot(pakai baju biasa,rambut pun panjang)lepas YB baca doa,SB ni masbuk..dia plak yg jadi imam...abis je sembahyang dia plak doa...rasa tersentuh hati dgr dia doa siap nangis2antara doa dia YA ALLAH KAU HALALKAN LAH REZEKI YG KAU BERIKAN..HALALKAN LAH MATA PENCARIAN KU. siap ulang ulang lagi...

terkejut saya dgn YB dengar doa dia....fikir2kanlah....mungkin ini lah antara asbab sembahyang hajat kat tengah jalan...ALLAH MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENGASIH PADA UMAT NYA YG BERJUANG KE JALANNYA..mudah2an ramai lagi le polis yg dapat hidayah ALLAH.

Inilah nikmat mempraktikan perjuangan rasullullah...MENEGUR PEMERINTAH YG ZALIM...bagi yg tak join demo,tak kena bom asap,tak kena sembur air,mereka ini tidak merasa nikmat seorang mujahid..hanya menjadi mujahid dari segi teori saja..tiada praktikal..sekian saja warkah ini..kepada mujahid2 sebenar kita jumpa lagi di PERMATANG PASIR...ALLAHU AKBAR....."

Seorang Muslimat Sedang Solat Dalam Trak Polis

"Ketika kami sembahyang Zohor ditepi jalan, lori sembur kami dengan air asid. Pedih seluruh badan. Bila kami selesai sembahyang, polis pula tangkap kami dan paksa masuk dalam terak..." kata Puan M dari Kedah.

Harap-harap sahabat saya dalam BAKA PDRM buat kursus solat ketika bertugas untuk saudara seIslam dan sebangsa kita dalam PDRM.

Juga harap-harap sahabat saya dalam Jemaah Tabligh banyak buat gash, tasykil dan bayan di surau-surau dan masjid-masjid PDRM. Kalau Perdana Menteri dan Timbalan Perdana Menteri dah iktiraf Jemaah Tabligh takkan PDRM tak boleh iktiraf ?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
HACKED BY YOUR FUCKING LASER
BANGSAT-BANGSAT MALAYSIA, KALIAN MEMANG
GENERASI YANG BERMASALAH PRESTASI NOL
TAPI KESOMBONGAN LUAR BIASA
ULAH SUPORTER KALIAN YANG MAIN LASER
ADALAH CERMIN DARI SIFAT KALIAN YANG MEMALUKAN
BLOG INI DI HACK OLEH LASER HIJAU KALIAN YANG MENGGANGGU PEMAIN INDONESIA
FUCK YOU UP!!! son of a bitch