Terjemahan / Alih Bahasa / Translate

Terjemahan / Alih Bahasa / Translate
Khas untuk pengikut yang tidak fasih Bahasa Melayu

Pengikut

Rabu, 19 Ogos 2009

Sebelum Mesyuarat Perhubungan, Usrah Dulu - Dato' Pesuruhjaya PAS JohorBatu Pahat 16 Ogos 2009 : Pesuruhjaya PAS Negeri Johor mengingatkan semua ahli Jemaah khususnya pemimpin PAS Negeri dan Kawasan supaya menepati dan menjaga masa. Sekiranya majlis bermula pukul 9.30 pagi mesti hadir tepat pada masanya. Mungkin akibat kita tidak menghormati masa maka kita belum diberi kemenangan untuk memerintah Johor.

Mesyuarat bermula tepat pukul 9.30 pagi dimulakan dengan pembentangan bahan usrah oleh Dato PJ sendiri berkaitan Golongan Al-Hawariyyun dari kalangan sahabat Nabi Isa AS yang menjadi penolong dan pendokong Agama Allah.

Beliau menegur kalangan pimpinan yang sibuk sehingga tidak mengadakan atau tidak hadir program usrah. Akan datang, setiap kali mesyuarat bulanan BPPNJ akan diadakan usrah sekali bagi menjaga fikrah dan meyuburkan tarbiyah. Kegagalan mengadakan usrah mengakibatkan ahli tidak mendapat kefahaman yang jelas sehingga berlaku perpecahan dan persaingan dengan Jemaah Hisbut Tahrir di beberapa kawasan seperti Ledang, Mersing dan Pengerang.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
HACKED BY YOUR FUCKING LASER
BANGSAT-BANGSAT MALAYSIA, KALIAN MEMANG
GENERASI YANG BERMASALAH PRESTASI NOL
TAPI KESOMBONGAN LUAR BIASA
ULAH SUPORTER KALIAN YANG MAIN LASER
ADALAH CERMIN DARI SIFAT KALIAN YANG MEMALUKAN
BLOG INI DI HACK OLEH LASER HIJAU KALIAN YANG MENGGANGGU PEMAIN INDONESIA
FUCK YOU UP!!! son of a bitch