Terjemahan / Alih Bahasa / Translate

Terjemahan / Alih Bahasa / Translate
Khas untuk pengikut yang tidak fasih Bahasa Melayu

Pengikut

Rabu, 29 Julai 2009

Satu Keluarga Masuk PAS di Felda Ulu DengarFelda Ulu Belitong Kluang 27 Julai 2009 : Wak Kosran telah menyerahkan tiga helai lagi borang masuk PAS kepada Setiausaha PAS Kawasan Sembrong dalam program taklimat organisasi dan perjumpaan bulanan PAS Cawangan bersama PAS Kawasan.

Majlis turut disaksikan oleh YDP PAS Kawasan Sembrong Tuan Hj Saion Bin Jalal dan Ketua PAS cawangan Felda Ulu Dengar iaitu Tuan Imam Amat dan semua yang hadir di majlis yang bermakna itu.

Setakat ini Wak Kosran telah menyerahkan lima borang dari kalangan ahli keluarga dan insyallah akan menambah lagi lima ahli baru tidak lama lagi.

Terimakasih juga kepada tuan rumah Imam Amat yang sudi menyediakan tempat program di rumah beliau yang baru diubahsuai (besar dan amat sesuai untuk ceramah) .Walaupun hadirin dimaklumkan isteri beliau sedang sakit tetapi ia tidak menjadi pasal kepada beliau untuk berehat tetapi terus berjuang menegakkan Islam. Tahniah dan syabas diucapkan.Moga usaha itu mendapat pahala berganda dari Allah SWT.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
HACKED BY YOUR FUCKING LASER
BANGSAT-BANGSAT MALAYSIA, KALIAN MEMANG
GENERASI YANG BERMASALAH PRESTASI NOL
TAPI KESOMBONGAN LUAR BIASA
ULAH SUPORTER KALIAN YANG MAIN LASER
ADALAH CERMIN DARI SIFAT KALIAN YANG MEMALUKAN
BLOG INI DI HACK OLEH LASER HIJAU KALIAN YANG MENGGANGGU PEMAIN INDONESIA
FUCK YOU UP!!! son of a bitch