Terjemahan / Alih Bahasa / Translate

Terjemahan / Alih Bahasa / Translate
Khas untuk pengikut yang tidak fasih Bahasa Melayu

Pengikut

Isnin, 24 Mei 2010

Moga Adun Kerdau sembuh

ADUN Kerdau terus di ICU tetapi stabil
Mei 23, 10 4:15pm
Anggota Dewan Undangan Negeri kawasan Kerdau, Pahang Datuk Zaharuddin Abu Kassim yang ditempatkan di Unit Rawatan Jantung (CCU) Institut Jantung Negara (IJN) di Kuala Lumpur, berada dalam keadaan stabil.

Jurucakap IJN ketika dihubungi hari ini berkata Zaharuddin, yang dimasukkan semula ke CCU sejak semalam, kini stabil. Beliau bagaimanapun enggan mengulas lanjut.

Zaharuddin, 63, sebelum ini dirawat di Hospital Sultan Haji Ahmad Shah (HOSHAS) Temerloh kerana penyakit ulser dan telah menjalani pembedahan.

Bagaimanapun doktor yang merawatnya turut mengesan beliau mengalami komplikasi jantung sebelum memindahkannya ke IJN pada 9 Mei lalu.

Sementara itu, anggota parlimen Kuala Krau Datuk Ismail Mohamed Said berkata beliau dimaklumkan oleh seorang anggota keluarga Zaharuddin bahawa ADUN Kerdau itu telah menunjukkan tindak balas ketika diperiksa oleh doktor malam semalam.

Tinjauan ke CCU mendapati beberapa anggota keluarga dan saudara mara terdekat Zaharuddin memenuhi kawasan di luar perkarangan unit itu pagi tadi.

Mereka bagaimanapun enggan ditemu bual.

- Bernama

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
HACKED BY YOUR FUCKING LASER
BANGSAT-BANGSAT MALAYSIA, KALIAN MEMANG
GENERASI YANG BERMASALAH PRESTASI NOL
TAPI KESOMBONGAN LUAR BIASA
ULAH SUPORTER KALIAN YANG MAIN LASER
ADALAH CERMIN DARI SIFAT KALIAN YANG MEMALUKAN
BLOG INI DI HACK OLEH LASER HIJAU KALIAN YANG MENGGANGGU PEMAIN INDONESIA
FUCK YOU UP!!! son of a bitch