Terjemahan / Alih Bahasa / Translate

Terjemahan / Alih Bahasa / Translate
Khas untuk pengikut yang tidak fasih Bahasa Melayu

Pengikut

Selasa, 2 Mac 2010

Memang sohih fitnah

8 Dalil Anwar Mangsa Fitnah

1. Dakwaan Saiful kononya Anwar meliwatnya secara paksa sehingga 9 kali dalam tempoh 2 bulan menjadi tanda tanya kenapa beliau menunggu begitu lama untuk membuat laoran polis.

2. Najib Razak menafikan bertemu Saiful tetapi kemudian mengakui berbuat demikian setelah 'rahsia' itu terbongkar menunjukkan wujud konspirasi politik di peringkat tertinggi.

3. Saiful membuat laporan polis terhadap Anwar beberapa hari selepas berjumpa Najib.

4. Selepas berjumpa Najib, Saiful mendakwa dia diliwat oleh Anwar pada 26 Jun 2008. Bagaimanapun sehari sebelum itu Saiful mengadakan pertemuan dengan Rodwan Mohd Yusof yang ketika itu Timbalan Pengarah Siasatan Jenayah Bukit Aman.

Pertemuan diadakan di Hotel Concorde Kuala Lumpur di bilik 619. Rodwan adalah pegawai sama yang terbabit dengan pemalsuan bukti dalam tuduhan fitnah terhadap Anwar pada tahun 1998. Keperluan Rodwan mengatur perjumpaan sulit dengan Saiful di hotel berkenaan amat mencurigakan dan satu lagi petanda sebuah konspirasi tertinggi sedang berulang.

5. Saiful mendakwa Anwar meliwatnya secara paksa untuk kali terakhir pada Khamis 26 Jun 2008 tetapi aneh nya dia terus menghadiri majlis di rumah Anwar keesokan harinya. Dia hanya membuat laporan polis pada hari Sabtu.

6. Selepas perjumpaan dengan Najib, Saiful bertemu dengan pegawai polis Rodwan Mohd Yusof - orang yang sama yang dikaitkan cuba memalsukan bukti DNA terhadap Anwar pada tahun 1999.

7. Tindakan pendawaraya enggan menyerahkan dokumen, sampel bahan bukti dan keterangan saksi untuk membolehkan peguan Anwar menyediakan pembelaan tuntas. Perbicaraan jadi macam serang hendap terhadap pasukan peguam Anwar.

8. Jawi enggan membawa pertuduhan Qazaf terhadap Saiful atas alasan menunggu keputusan mahkamah sivil- kali pertama pihak berkuasa Islam terpaksa menunggu keputusan mahkamah sivil hal-hal membabitkan kepentingan Islam sepenuhnya.

Daripada nakalnakal

1 ulasan:

 
HACKED BY YOUR FUCKING LASER
BANGSAT-BANGSAT MALAYSIA, KALIAN MEMANG
GENERASI YANG BERMASALAH PRESTASI NOL
TAPI KESOMBONGAN LUAR BIASA
ULAH SUPORTER KALIAN YANG MAIN LASER
ADALAH CERMIN DARI SIFAT KALIAN YANG MEMALUKAN
BLOG INI DI HACK OLEH LASER HIJAU KALIAN YANG MENGGANGGU PEMAIN INDONESIA
FUCK YOU UP!!! son of a bitch